Friday, October 30, 2009

jantung pisang

soryyy
cannot be the best for you
mood : sad
:(

Thursday, October 29, 2009

YOUtube terbaekk

cuba korang usha2 sikit . jangan terperanjat lakk :))
http://www.youtube.com/wariolandshakeit2008

PANGGILAN HAJI 2009

ROSLAN BIN OSMAN & MARIA BINTI BABA
SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH HAJI PADA TAHUN NI
KAMI DI SINI MENDOAKAN YANG TERBAIK UNTUK MAK dan AYAH
sob sob sob :'(
MOGA SELAMAT SAMPAI
DAN DOAKAN ANAKMU INI,MUHAMMAD FAZREEN BIN ROSLAN TENANG MENJAWAB
PEPERIKSAAN SIJIL PENILAIAN MALAYSIA 2009
AKHIR KATA,I LOVE BOTH YOU GUY'S !

kepada sesiapa yang berkenaan

kau suruh lahh semua orang dalam mespes bodoh tuh delete aku as a frenz .
aku pun takk ingin nak simpan kau dalan frens list aku lahhh dol .
takk hamak pun lahh org cam kau .
nak bajett top je .
nak bajet jadi mat rempit malam minggu .
middle finger ahh kau .
wat hal arr kau john . (sory ar emy,aku gune ayat kau jap)
hahaha gi kau mampus :))
blahhh

wahh

weyh korang assalamualaikum !
haha lama ann aku tak updatee blog ni .
biase lahh aku kan budak nerd :)
asyik ke mana ke mari dengan buku SPM weyh hehe
lepas ni aku akan bergiat aktif dalam blog ni :)
nak gaduh2 guna blog hahaha
coretan si kaki rempitt haha middle fingerr

Friday, September 18, 2009

shopping raya :)

akhirnya kini pasti . haha . sudah shopping raye maa . gembira yang amat di hati ini :))
sekarang tunggu raya pulak :)
selamat hari raya semua
maaf zahir aje oke ? batin lum ag au haha

Wednesday, September 16, 2009

paper last 170909

PENGAJIAN KEJURUTERAAN AWAM

Saturday, September 5, 2009

ermmm


Fiz, aku RINDU kau . betul-betul RINDU .

hidup ?

takde makna pun
KOSONG !

Wednesday, September 2, 2009

haha hari yang best

jawab BM dengan senyuman

Tuesday, September 1, 2009

SPM trial

ya ini memang susah bagi aku
struggle
struggle
struggle
kepada semua yang usia nya cam aku,aku ucapkan gudluck kat kowang :)
will do the best :)

Monday, August 31, 2009

merdeka yang bosan


orang len sume gi sambut merdeka .
aku ?
huh tidur sahaje :))
abg aku tanye "asal kau tido ?"
aku jawab "sebab ia beshh ."(iklan petronas)
SELAMAT HARI KEBANGSAAN YANG KE 52

Nurul Ain Adnan




cian kau kan ? kena tipu bujur2 je ngan aku :))
HAHA sory la weyh
aku saje je nak suprise kan kau HAHA
terkejut kan tgk aku dpn mate ?
da la lame je tak jumpe kn denan ? :)
okay thnx 4 de eskrem walaupun hanye sundae cone HAHA
lastly,dak nurul tu suara dye memang besar :DD

semua tak macam dulu kan syg

ermm sory if i hurt ur feeling
i really care bout u
but i tried to save our relationship
no worries oke dear ?
FIZ <33

Friday, August 28, 2009

morning

hantar nenek ke ayer keroh haha
update blog jap :))

Thursday, August 27, 2009

budak2 yg lahir pd thn 88-92an mesti ingat
mase skola rendah dulu:

- kat skola ade salesman jual buku
cerita. ari ni bg list, esok mintak duit
beli walaupun cerita buku tu dah tau.
salesman susu pon camtu gak.

- kat library, budak2 mmg baca buku tp
just tengok gamba je. bile ade program
Nilam, sebok semua nak pinjam buku.

- RMT kat skola mkn x best, tp yg
berduit pon join RMT, x phm....

- pakai pensel box yg bole bukak dpn
blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die.

- main lwn pemadam, syg nak guna utk
padam. padahal itu fungsi sbnr, utk padam!

- pakai pembaris yg bergerigi, kat dlm
ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu.

- cikgu pakai pembaris kuning pjg. Ade
pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu
pgg pon kat situ.

- bulu ayam jd ramping krn sering
dijadikan rotan.

- time pendidikan seni, lukis sume boleh
tp bile time kaler sume hampeh. ade gak
buat anyaman pakai kertas warna, kolaj
la, ape la...

- main game 2D. super contra, super
mario, street fighter, sume pakai tape.

- jam tgn Boy London jd idaman, sbb bole
tuka2 kaler ikut suhu n cuaca.

- takut BCG tp lepas inject poyo la pulak...

- balik skola beli JoJo xpon Dendang.
Tora pon best gak. Beli se mata2 nak
mainan, coklat die x mkn pon.

- Kasut berlampu kat tapak, yg iklan die
kat tV bole tembak alien tu...

- Siri kartun; power rangers, ultraman,
transformers, ninja turtles,
Thundercats, maskman, Gaban dan mcm lg.

jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2
besh je zaman kanak2 :))

lalalala

1. The phone rings; who do you want it to be?
Fizrin

2. When shopping at the grocery store, do you return your cart?
no . tinggal saja . haha

3. In a social setting, are you more of a talker or a listener?
erghh talker i guess, heh

4. Do you take compliments well?
end with thanks :)

5. Do you play Sudoku?
yeap . luv it

6. If abandoned alone in the wilderness, would you survive?
yeap i will

7. Do you like to ride horses?
hell yeah .

8. Did you ever go to camp as a kid?
yea

9. What was your favorite game as a kid?
men kawin2 (haha). ting2 . gasing . bottle caps . pemadam :))

10. If a sexy person was pursuing you, but you knew he/she was married, would you go for it?
HELL NO ! (im taken)

11. Have you lied to get out of a date?
hell no !

12. Could you date someone with different religious beliefs than you?
yeap y not :))

13. Do you like to pursue or be pursued?
both

14. Use three words to describe yourself?
spm melanda diriku

15. Do any songs make you cry?
yeap there is though ;p sometime

16. Are you continuing your education?
yes, i am!

17. Do you know how to shoot a gun?
hehe water gun

18. If your house was on fire, what would be the first thing you grabbed?
heh life documents , passport . .surat branak etc

19. How often do you read books?
very often i guess.

20. Do you think more about the past, present or future?
the past present and future

21. What is your favorite children's book?
peterpan

22. What color are your eyes?
dark brown

23. How tall are you?
170cm ++

24. Where is your dream house located?
by the beach , heh

25. Do you have a secret fetish?
no

26. Have you tried sushi?
yeaa . fav !

27. Have you ever taken pictures in a photo booth?
no :((

Sunday, August 23, 2009

huh !

not in the mood rite now

Saturday, August 22, 2009

at last




malam ni dapat ym ngan Fizrin
*broadband beb :))
<33

love bug

haa ini saya punya *sape amek aku pukul kau ngan senduk kayu au
Fizrin Nadzirah binti Yusof
130509
putrajaya/melaka
nouvo
sekolah tinggi perempuan melaka
agak pandai *cehh
suka nasi goreng kampung
suka coke but sumtime la
dia ni seorang yang berani * hahaha
lastly,she's mine oke ?
<33

myspace

myspace-style digicam mirror


argghhh ! kau bodoh la tom !
kau egt kau hensem ke amek gambar camni ?
poyo bhaha
*motif : myspace mcm da gila


sahur

430am
bangun sebab jatuh katil *benci siall
445am
mak aku jerit dari bawah "weyh korang taknak sahur ke ? ! " *merujuk kepada aku n abg aku yg gemok n malas haha sory bro
500am
korang bayangkan betapa tinggi rumah aku,dari 445am,500am baru sampai bawah bhahah
berniat puase pilih lauk n makan time *makan ngan mate tertutup :))
515am
rehat jap depan tv setelah mencekik
530am
tido jap smbil menunggu azan subuh :) *alhamdulillah :D

Thursday, August 20, 2009

kau yang terhebat Syafiq Yazid 5KFL

syafiq yazid
1992-2009
melttec
kimpalan fabrikasi logam
taman saujana melaka
rest in peace my friend
moge roh kau di cucuri rahmat dan di ampun kan semua dosa2 kau
al-fatihah

taksub ?





ramai gak eyh orang-orang yang taksub kat luar sane ?
taksub kepada benda-benda yang merugikan .
contoh nye baju mahal2,cap berjenama n ape2 yang di anggap mahal .
huh ! sume nak top hahaha
*senanye aku pun same je :DD
ni hanye la entri yang suke semata2,no heart feeling okay ?
semua org berhak membuat pilihan :)

Sunday, August 16, 2009

pecah perut !


baby ni kebulur agak nye :DD

google aku cam bodoh

korang tengok la kat mase aku post semua entri aku
mesti waktu yang ngarut :((
kat sape aku nak wat aduan ni ??
pak polisi mesti tak ley tolong
korang tolong ley ?
plzz :'(

jom lawan pantun!

jalan-jalan tersepak batu,
batu disepak semasa jalan-jalan,
erm,err,arrr
alamak lupe ar pulak cmne nk sambung err
jap2 nak tanya cik maria *mak aku la
hee :))

Sunday, August 9, 2009

Fizrin



semalam aku hangout ngan Fiz , ouh best nye , cam lame je tak jumpe *padehal tetiap ari jumpe
semalam lepas je aku amek dia tusyen kitaorang terus gerak ke tempat budak town *dataran la pe lagi Haha . pastu kitaorang mam mekdi,n yang paling best kitaorang tgk cte "the proposal" .
fuhh gler best :) *couple seat lagi .
Fiz thnx ye!
Luf U !

Friday, August 7, 2009

pagi yang gelap

pagi-pagi lagi aku da bangun , konon nak ke sekolah .
aku bangun pagi-tp bukan gosok gigi,but texting org yang aku sayang :)
lepas je text aku pun mandi,gosok gigi,basuh badan ngan sikat bulu kaki Hahaha
pastu ape ag,aku pun usolifardhu sebnyk dua rakaat termasuk ayat kursi *baek kan aku
habis je solat aku pun siap untuk ke sekolah .
mcm biase sblum ke sekolah msti text "awak , saye nak ke sekolah da . careful syg .
daa ." jiwang kan? kan?
besh je kan bace entri ni ?
senanye aku nak cite ape aku wat sebelum gi sekolah :)
thnx sbb buang mase korang jap bace entri ni.
peace

got to go now

nak mandi,bersiap n menjemput maam Fizrin yang sekarang berada di sekolah :)
Luf U So Muchie2 Fiz haha *tak tau maksud muchie2 tu,pakai bedal je.
bye.

asics tokidoki :)


mak ayah boleh tak belikan saya asics ini?
sayang ayie kan?
belikan eyh nanti
haha ayat poyo gler
ape2 pn akan memilikinya satu hari nnti
*jangan tiru saya beli kasut ini oke?

rest room for real men

haha teruja je kan kalau nak kencing ?
*nak try la skali

kawan2 kat blog :(

weyh korang :(
tolong aku pelish2
bley ke x?
hope korang tolong aku
:(
sedih nye
tolong ajar aku change layout smart2 :)
hee
thnx.

untuk  kawan2ku    p/s  tag la weyh




more about anak encik Roslan dan puan Maria
  • simple guy
  • tak hensem *kau kesah ke hah
  • menganjing itu semestinya
  • sayang kat semua org termasuk cleaner kat sekolah. haha
  • umur baru je nak masuk doblas *agak2 da akil baligh tak haha
  • tak suke kat lipas,kipas lipas n ape2 je yg kene ngan lipas
  • haha more information,lawati la web di bawah ini *18sx je oke?

myspace

aku4664@yahoo.com

flickr

www.flickr.com/ayie92

koleksi video peribadi

http://www.redtube.com/

http://www.bangbros.com/

Hahaha macam babi

oke la chow :D

mat rempit ouh mat rempit

mat rempit? fuhh hebat nya dorang .
branded,kaki stunt jalan raya,helmet kaler2. haha
nak gak la jadi mat rempit. haha
ape2 pun saje je post entri ni.
smile :)
*perhatian: saya tak rempit oke?mak saya marah nanti.

mari-mari pilih!

  • mana antara satu ni boleh wat korang teruja ?
myspace?
tagged?
friendster?
twitter?
facebook?
or maybe bersolat 5 kali sehari?
*positive thinking

ILYSDM singe. haha

D



muhammad fazreen bin roslan is owned by fizrin nadzirah binti yusof
*perhatian : waktu ni ayie masih berambut panjang. haha

Friday, July 31, 2009

selamat pagi malaysia !

tak bersekolah di pagi jumaat HAHHAA

Wednesday, July 29, 2009

Love Story lets sing-a-long !


haha muka tak bley blah kn?kn?

akhirnya ayie mempunyai blog sendiri :D

boring duduk umah :(
kuarantin :(
tanya lulu cmne create blog (xtau ape2 pn senanye)
hah! itu die.
terciptalah muhammadfazreen.blogspot.com
EXCITED :)